Massagetherapie, reikibehandelingen,
holistische therapie en reiki cursussen in Nijmegen

Ik help jou met het (her) vinden van balans in je leven. Natuurlijk in evenwicht, met meer energie.Massagetherapie


 


In contact te komen met je lichaam, een uitnodiging om te voelen hoe het echt met je gaat.


Helpt luisteren naar je lichaam en alles wat zich laat voelen in jou,

Zowel je fysieke lichaam als een emotionele laag kan geraakt worden,

Juist door stil te staan bij en aandacht te geven aan alles wat niet gezien, gehoord en gevoeld wordt, kan vanuit een open, accepterende houding meer bewustwording, ruimte voor jezelf, acceptatie en zelfinzicht onstaan

Wat heeft jouw lichaam jou te vertellen?


Reiki 


Bestaat uit de karakters Rei en Ki (Japans) en betekent universele levensenergie. Deze energie is overal om ons heen; mensen, planten en dieren hebben deze energie nodig om te kunnen bestaan.


helpt het verlichten van lichamelijke klachten zoals pijn en vermoeidheid,

maar werkt tevens door op emotionele en mentale klachten, zoals angst, onrust, veel gedachtes (piekeren),

wordt gegeven door handoplegging, maar ook afstandsbehandelingen zijn mogelijk, dit kun je zelf leren tijdens cursussen,

wordt gegeven losse sessies of in cursusvorm.


Holistische
therapie


 


Reiki vormt hierbij de basis. Ik kijk naar jou als geheel (zie uitleg holistische visie). Waarom ervaar je bepaalde klachten?Met behulp van verschillende technieken,

krijg je een energetische behandeling,

afgestemd op jouw hulpvraag,

Je kunt denken aan reiki in combinatie met edelstenen, visualisaties, remedies, inzichtkaarten, klankschalen, loslaat technieken, en systemisch werk zoals stepping-stone en (familie) opstellingen.


Reiki cursussenbestaan altijd uit een dag en een terugkom dagdeel


deel theorie, zoals uitleg over het ontstaan, de oorsprong van reiki, maar elke cursus is ook praktisch dus inclusief veel oefenen en je krijgt oefeningen mee, om thuis verder mee aan de slag te gaan,

elke cursus is inclusief lunch, thee en versnaperingen,

je krijgt een certificaat van de Vereniging Reiki Cirkel en cursusmateriaal mee aan het eind van de dag,

gegeven in kleine groepjes (2 tot 4 personen) dus voldoende persoonlijke aandacht, een cursus 1 op 1 is ook mogelijk.


Wil je meer info of een afspraak maken?
Stuur een email naar info@praktijkstillekracht.nl of bel 06 423 884 61

Ik ben niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen, maar als je duidelijk je naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Over mij

Jeannette Mulder,

Holistisch massagetherapeut, holistisch therapeut, reiki master/ trainer in Nijmegen en hoogsensitief (hsp); je kunt bij mij terecht voor massagetherapie, holistische therapie, reiki behandelingen en reiki cursussen. Ook ben ik getrouwd en moeder. Van oorsprong ben ik afgestudeerd in de Communicatiewetenschap (UVA, 1999). Daarna volgden verschillende banen, zowel profit als non-profit. Hoewel ik daar zeker leuke, interessante dingen heb meegemaakt, en veel geleerd heb, zat ik nergens echt op mijn plek. Meestal kwam ik thuis met een "vol hoofd" en een onrustig, leeg gevoel.

Pas toen ik een keer bij iemand een therapeutische massagebehandeling ontving, ontdekte ik hoe fijn het is te ervaren dat je meer bent dan alleen een "vol hoofd". Zo fijn om je lichaam als "geheel" te ervaren en je levensenergie te voelen stromen! Enthousiast geworden, volgde ik een aantal weekenden en cursussen, waarin massage, meditatie en bewustwording centraal stonden.

Na wat hobbels op mijn levenspad, besloot ik uiteindelijk het roer echt om te gooien, en mezelf om te scholen tot lichaamsgericht therapeut. Graag wil ik anderen, dus jou ook,  deelgenoot maken van deze geweldige ervaringen, die me zoveel hebben gebracht! En dat lukt het beste, door jou dit zelf te laten ervaren.

Vanaf 2008 volgde ik de 4-jarige HBO-opleiding tot holistisch massagetherapeut bij Holos, in Utrecht. In 2010 kwam Reiki op mijn pad en in 2015 de opleiding tot holistisch (energetisch) therapeut, beide opleidingen gevolgd bij Zoma, in Westervoort, waarmee ik ook het intuïtieve deel in mij verder ontwikkelde. Dit maakte mijn reis compleet, en met dit alles in mijn bagage, ben ik er klaar voor om jou hierin te begeleiden!

Herken jij het gevoel dat je vastloopt in je werk en/of je leven? Mis je de balans, en heb je moeite die terug te vinden? Zit je veel "in je hoofd" en ben je het contact met je lichaam kwijt? Ben je hoogsensitief (hsp) en op zoek naar een manier om daar mee om te gaan? Hoe je dit kunt integreren in je leven? Neem dan contact met me op! Samen kijken we wat er mogelijk is. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

In mijn praktijk wil ik een plek bieden waar mensen weer tot zichzelf kunnen komen. Dat doe ik doe ik door er met rust en aandacht voor je te zijn. Je krijgt de ruimte om met aandacht terug te gaan naar je lichaam, jouw oorsprong, naar wie je in wezen bent.

Het dagelijks bestaan vraagt soms veel van ons: een baan, een gezin, hobby's, vrienden en familie: we hebben meestal veel te doen in vaak maar weinig tijd. Hoewel iedereen spanningen opbouwt, is het niet voor iedereen vanzelfsprekend dat er ook tijd en ruimte is voor voldoende ontspanning.

Ook al laat je lichaam je voelen hoe het met je gaat, het is vaak lastig om echt naar je lichaam te luisteren. Meestal wordt ons pas een halt toegeroepen op het moment dat spanningen of klachten zich dusdanig hebben vastgezet, dat ze het functioneren in het dagelijks leven belemmeren. Ziekte, overspannenheid of burn-out kunnen het gevolg zijn.

In mijn praktijk bied ik verschillende manieren van begeleiding aan. Je kunt kiezen uit een consult holistische massagetherapie, een reiki behandeling, een reiki cursus of een consult holistische therapie.

Massagetherapie helpt je te luisteren naar je lichaam, en aandacht te geven aan alles wat zich laat voelen aan jou. Liever tonen we onze kwetsbare kant niet, waardoor we maar een deel van onszelf ervaren. Juist door stil te staan bij, en aandacht te geven aan dat wat vaak niet gevoeld, gehoord of gezien wordt, kan vanuit een open, accepterende houding meer bewustwording, acceptatie en zelfinzicht ontstaan.

Tijdens massagetherapie ligt de nadruk dan ook op datgene wat er is, wat zich laat voelen. Belangrijk is, om zonder oordeel, vanuit zachtheid en mildheid, naar jezelf te kijken. Massagetherapie is een uitnodiging tot bewustwording en zelfonderzoek. Het laat je voelen hoe het nu, op dit moment, met je gaat. Een moment van Zijn.

Voor wie is massagetherapie? Massagetherapie kan een ondersteuning zijn bij: nek-, schouder- en/of rugklachten, spanning in je lichaam of leven, klachten zonder duidelijke lichamelijke oorzaak, vermoeidheid, stress, slapeloosheid, burnout, als je moeite hebt om contact te maken met je gevoel(sleven).

Natuurlijk kun je ook zonder lichamelijke klachten massagetherapie ondergaan. Het is een mooie manier om meer in contact te komen met jezelf en te voelen wat aandacht nodig heeft. Massagetherapie is een op zichzelf staande therapievorm, maar kan ondersteunend en aanvullend zijn bij behandeling van een arts, psycholoog en psychotherapeut.

Omdat ik ben aangesloten bij beroepsvereniging LVNT, is het mogelijk dat je een behandeling holistische massagetherapie (grotendeels) vergoed krijgt als je aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor je zorgverzekeraar. Ik voldoe aan de Plato eindtermen, medische nascholing op HBO niveau, de eis van de zorgverzekeraars.

Op de website van de LVNT, bij vergoeding consulten, is een vergoedingslijst 2024 gepubliceerd, waarop te zien is welke zorgverzekeraar welke behandeling vergoedt en tot welke hoogte. Hieraan kunnen echter geen rechten ontleend worden. Bij twijfel doe je er goed aan contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Ter info: Voor een behandeling heb je geen verwijzing nodig. Het verplichte eigen risico is alleen van toepassing op de basisverzekering. De vergoedingen van massagetherapie behandelingen vallen onder de aanvullende verzekering. Je ‘eigen risico’ wordt dus niet gebruikt.

Om goed te kunnen ervaren wat deze sessies met je doen, is het aan te raden om meerdere behandelingen te ondergaan. Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als je behandelend therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Meer hierover kun je lezen onderaan onder het kopje "privacybeleid".

Praktijk Stille Kracht is zowel per auto als per bus (uitstappen halte Groenestraat of St Annastraat) goed bereikbaar. In de directe omgeving is voldoende onbetaalde parkeergelegenheid.

Omdat er bij de praktijk geen wachtruimte aanwezig is, vraag ik je om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Mocht je eerder arriveren, dan kun je wellicht eerst even een wandelingetje door de wijk maken.

Informatie over het klacht- en tuchtrecht is na te lezen bij de LVNT via https://www.lvnt.nl/klachten

Voor mij is het voelen stromen van mijn levensenergie een onmisbare stille kracht. Mijn ervaring is dat zowel holistische (massage) therapie als reiki dit teweeg kan brengen. Wat ik iedereen gun, is dat je dit optimaal mag voelen stromen.

Kamer van Koophandel nummer: 58619003. Lid van beroepsvereniging LVNT, SCAG en RBCZ = Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en Vereniging Reiki Cirkel


info@praktijkstillekracht.nl
06 - 42 38 84 61

Tarieven

Kies je sessie

Van 60 minuten tot 90 minuten en altijd inclusief voorgesprek en (kort)  nagesprekje. Tarieven gelden vanaf 1 juli 2023 voor massage- en holistische therapie en reiki behandelingen. Behandeling op afstand (reiki) is mogelijk vanaf 15 euro per 15 minuten. Betalingen kun je contant of per bank voldoen, er is geen pin mogelijkheid. Indien je contact betaalt, dan bij voorkeur gepast. Genoemde bedragen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Bij annulering binnen 24 uur voor een afspraak ben ik helaas genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen in verband met de gereserveerde tijd.

Home

Sessie van 5 kwartier (75 min)

vanaf 65,00/ sessie

Voorgesprek

Sessie

Nagesprek


 • Massagetherapie €75,-
 • of Holistische Therapie €75,-
 • of Reiki €65,00
Home

Sessie van anderhalf uur (90 min)

vanaf 75/ sessie

Voorgesprek

Sessie

Nagesprek


 • Massagetherapie €85,-
 • of Holistische Therapie €85,-
 • of Reiki €75,-
Home

Reiki Cursussen

vanaf 170/ sessie

Reiki 1 (op fysiek niveau) €170

Reiki 2 (op emotioneel/ mentaal niveau) €195

Reiki 3a (op zielsniveau, de master cursus) wordt gepland op aanvraag

Reiki 3b (om zelf inwijdingen te kunnen geven) wordt gepland op aanvraag


 • Massagetherapie
 • Holistische Therapie
 • Reiki
 • Coaching

Testimonials

Wat mensen over Jeannette zeggen

 • Heel erg bedankt voor de fijne massagebehandeling! Ik voelde me na de behandeling een ander mens: het voelde weer warm waar het eerst koud was, ik voelde alles weer stromen! Nogmaals dank je wel en tot een volgende keer. Liefs, Mariëlle (Nijmegen)
 • Lieve Jeannette, je bent een talent! Daar mag je op vertrouwen! liefs, Marjolein (Westervoort)
 • Graag wil ik je bedanken voor de mooie Reiki cursus, de goede verzorging en je liefdevolle aandacht! Roos (Nijmegen)
 • Rots in de branding, sterke vrouw, humor, fijn dat je op mijn pad bent gekomen! José (Apeldoorn)
 • Je bent een topper! Met je aandacht en liefdevolle aanwezigheid. Je cliënten voelen zich vast vlug thuis bij jou! Paulien (Twello)
 • Lieve Jeannette, heel erg bedankt voor de mooie Reiki cursus. Je enthousiasme en aandacht waren hartverwarmend! Nog elke dag heb ik baat bij alles dat ik van je geleerd heb. Annie (Baambrugge)
 • Ik heb een aantal keer een holistic pulsing massagebehandeling mogen ontvangen. Het is een fijne praktijk, met rust en ruimte en veel aandacht voor jou als klant. Hilde (Woerden)
 • Je geeft liefde in stilte, met voelen als fundament. Dank voor de stilte die je me hebt laten voelen. Henk (Apeldoorn)
 • Jonelle (Hoofddorp)
  De massages van Jeannette ervaar ik als zeer prettig. Voordat ze begint met het masseren neemt ze eerst rustig de tijd voor een voorgesprek. Hier komen eventuele klachten aan bod. Ze stelt de juiste vragen zodat snel de kern van de klacht boven tafel komt. Ze zorgt dat je tot rust komt en dat je de gebeurtenissen van de dag van je af kan laten glijden. Jeannette besteedt ruim aandacht aan de massages. Tijdens het masseren legt ze uit wat ze precies doet, ze stemt hiermee goed af met haar cliënten. Ik raad iedereen aan om een massage bij Jeannette te ervaren!
  Jonelle (Hoofddorp)
 • Marieke (Wageningen)
  Ik heb een aantal keer een Reiki behandeling op afstand ontvangen. Op het afgesproken tijdstip ging ik rustig zitten om zelf ook te kunnen ervaren wat de behandeling doet. Door even rustig de tijd te nemen kom je natuurlijk al een beetje tot rust. Maar telkens ervaarde ik tijdens een behandeling alsof het niveau van de ontspanning een laag dieper was dan zonder behandeling. Na de behandeling voelde ik me rustiger en meer open voor alles om me heen. Prettig om te ervaren in maximaal een half uurtje tijd!  
  Marieke (Wageningen)
 • Geert (Berghem)
  Na een paar Reikibehandelingen door jou heb ik de Reiki 1 cursus bijna een maand geleden mogen doen. Een maand daarvoor wilde ik die gaan doen door het synchroniciteit beginsel, zonder echt te weten wat Reiki was. Mijn doel was om mentaal sterk te blijven in de toekomst. De eerste Reikibehandeling was een zeer bijzondere ervaring waar ik nog steeds met veel fascinatie aan terug denk, maar ook de cursus heeft een grote indruk op mij gemaakt. Vooral de terugkomst na 21 dagen zelfbehandeling was zeer bijzonder door de gesprekken die we toen gevoerd hebben. Het vermogen van jou om te luisteren naar mij, me van de nodige adviezen te voorzien zonder druk uit te oefenen, en er de tijd voor te nemen, is wat ik zeer in je bewonder. Ik dank de “Universele  Levensenergie”, want ik heb er geen andere verklaring voor, dat uiteindelijk mijn keuze op jou is gevallen om mijn Reikimaster te worden. Nogmaals dank daarvoor en ook dat ik het vervolg, de Reiki 2 inwijding, van jou mag krijgen.  
  Geert (Berghem)

Contact

Stuur een email naar

info@praktijkstillekracht.nl, dan ik neem zo snel mogelijk daarna contact met je op. Heb je vragen? Ik denk graag met je mee!