Mijn Diensten

Massagetherapie, reikibehandelingen,
holistische therapie en reiki cursussen

Ook al laat je lichaam je voelen hoe het met je gaat, het is vaak lastig om echt naar je lichaam te luisteren.Massage
therapieIn contact te komen met je lichaam, een uitnodiging om te voelen hoe het echt met je gaat.


Helpt luisteren naar je lichaam en alles wat zich laat voelen in jou,

Zowel je fysieke lichaam als een emotionele laag kan geraakt worden,

Juist door stil te staan bij en aandacht te geven aan alles wat niet gezien, gehoord en gevoeld wordt, kan vanuit een open, accepterende houding meer bewustwording, ruimte voor jezelf, acceptatie en zelfinzicht onstaan

Wat heeft jouw lichaam jou te vertellen?


Reiki
Bestaat uit de karakters Rei en Ki (Japans) en betekent universele levensenergie. Deze energie is overal om ons heen; mensen, planten en dieren hebben deze energie nodig om te kunnen bestaan.


helpt het verlichten van lichamelijke klachten zoals pijn en vermoeidheid,

maar werkt tevens door op emotionele en mentale klachten, zoals angst, onrust, veel gedachtes (piekeren),

wordt gegeven door handoplegging, maar ook afstandsbehandelingen zijn mogelijk, dit kun je zelf leren tijdens cursussen,

wordt gegeven losse sessies of in cursusvorm.


Holistische
therapieReiki vormt hierbij de basis. Er wordt gekeken naar jou als geheel (zie ook uitleg holistische visie). Wat maakt dat je bepaalde klachten ervaart?Met behulp van verschillende technieken,

krijg je een energetische behandeling,

afgestemd op jouw hulpvraag,

Je kunt denken aan reiki in combinatie met edelstenen, visualisaties, remedies, inzichtkaarten, klankschalen, loslaat technieken, en systemisch werk zoals stepping-stone en opstellingen.


Reiki cursussenbestaan altijd uit een dag en een terugkom dagdeel


deel theorie, zoals uitleg over het ontstaan, de oorsprong van reiki, maar elke cursus is ook praktisch dus inclusief veel oefenen en je krijgt oefeningen mee, om thuis verder mee aan de slag te gaan,

elke cursus is inclusief lunch, thee en versnaperingen,

je krijgt een erkend certificaat en cursusmateriaal mee aan het eind van de dag,

gegeven in kleine groepjes (2 tot 4 personen) dus voldoende persoonlijke aandacht, een cursus 1 op 1 is ook mogelijk.


Vanaf 2 juni 2020 kun je weer terecht voor een behandeling in Praktijk Stille Kracht! Belangrijk is de hygiëne: bij verkoudheid en/of griepklachten informeer je me zsm en stellen we de afspraak uit, we schudden geen handen, was je handen voor en na de afspraak, hoest en nies in je elleboog. Wil je meer info of een afspraak maken?
Stuur een email naar info@praktijkstillekracht.nl of bel 06 423 884 61 Samen doen we er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ik vertrouw erop dat je begrip hebt voor de maatregelen. Ik ben niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen, maar als je duidelijk je naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Over mij

Jeannette Mulder,

getrouwd en moeder. Van oorsprong ben ik afgestudeerd in de Communicatiewetenschap (UVA). Al meer dan 15 jaar volg ik allerlei cursussen en opleidingen op het gebied van massage en bewustwording. Dit begon aanvankelijk als hobby. Ik ontdekte dat ik liever vanuit gevoel met mensen werk, dan uitsluitend vanuit mijn hoofd. Inmiddels ben ik opgeleid tot Holos massagetherapeut (HBO), Holistisch Therapeut (HBO), docent Babymassage, reiki master, reiki trainer en coach. Omdat ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VNT, is het mogelijk dat je een behandeling massagetherapie (deels) vergoed krijgt als je aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor je zorgverzekeraar. Ik voldoe aan de Plato eindtermen, medische nascholing op HBO niveau, de eis van de zorgverzekeraars.

Voor mij is het voelen stromen van je levensenergie een onmisbare stille kracht. Mijn ervaring is dat zowel massagetherapie, holistische therapie als reiki dit teweeg kan brengen. Wat ik iedereen gun, is dat je dit optimaal mag voelen stromen.

Kamer van Koophandel nummer: 58619003. AGB-code praktijk: 90-(0)58109, AGB-code therapeut: 90-049718, btw-id NL002053301B28.


info@praktijkstillekracht.nl
06 - 42 38 84 61

Tarieven

Kies je sessie

Van 60 minuten tot 90 minuten en altijd inclusief voorgesprek en nagesprek. Tarieven gelden voor massage- en holistische therapie en reiki behandelingen. Behandeling op afstand mogelijk vanaf 15 euro per 15 minuten

Korte sessie (60min)

60/ sessie

Voorgesprek

Sessie

Nagesprek


 • Massagetherapie
 • Holistische Therapie
 • Reiki
 • Coaching

Uitgebreide sessie (90min)

75/ sessie

Voorgesprek

Sessie

Nagesprek


 • Massagetherapie
 • Holistische Therapie
 • Reiki
 • Coaching

Reiki Cursussen

150/ sessie

Reiki 1 (op fysiek niveau) €150

Reiki 2 (op emotioneel/ mentaal niveau) €175

Reiki 3a (op zielsniveau, de master cursus) wordt gepland op aanvraag

Reiki 3b (om zelf inwijdingen te kunnen geven) wordt gepland op aanvraag


 • Massagetherapie
 • Holistische Therapie
 • Reiki
 • Coaching

Testimonials

Wat klanten zeggen

 • Jonelle (Hoofddorp)
  De massages van Jeannette ervaar ik als zeer prettig. Voordat ze begint met het masseren neemt ze eerst rustig de tijd voor een voorgesprek. Hier komen eventuele klachten aan bod. Ze stelt de juiste vragen zodat snel de kern van de klacht boven tafel komt. Ze zorgt dat je tot rust komt en dat je de gebeurtenissen van de dag van je af kan laten glijden. Jeannette besteedt ruim aandacht aan de massages. Tijdens het masseren legt ze uit wat ze precies doet, ze stemt hiermee goed af met haar cliënten. Ik raad iedereen aan om een massage bij Jeannette te ervaren!
  Jonelle (Hoofddorp)
 • Marieke (Wageningen)
  Ik heb een aantal keer een Reiki behandeling op afstand ontvangen. Op het afgesproken tijdstip ging ik rustig zitten om zelf ook te kunnen ervaren wat de behandeling doet. Door even rustig de tijd te nemen kom je natuurlijk al een beetje tot rust. Maar telkens ervaarde ik tijdens een behandeling alsof het niveau van de ontspanning een laag dieper was dan zonder behandeling. Na de behandeling voelde ik me rustiger en meer open voor alles om me heen. Prettig om te ervaren in maximaal een half uurtje tijd!  
  Marieke (Wageningen)
 • Geert (Berghem)
  Na een paar Reikibehandelingen door jou heb ik de Reiki 1 cursus bijna een maand geleden mogen doen. Een maand daarvoor wilde ik die gaan doen door het synchroniciteit beginsel, zonder echt te weten wat Reiki was. Mijn doel was om mentaal sterk te blijven in de toekomst. De eerste Reikibehandeling was een zeer bijzondere ervaring waar ik nog steeds met veel fascinatie aan terug denk, maar ook de cursus heeft een grote indruk op mij gemaakt. Vooral de terugkomst na 21 dagen zelfbehandeling was zeer bijzonder door de gesprekken die we toen gevoerd hebben. Het vermogen van jou om te luisteren naar mij, me van de nodige adviezen te voorzien zonder druk uit te oefenen, en er de tijd voor te nemen, is wat ik zeer in je bewonder. Ik dank de “Universele  Levensenergie”, want ik heb er geen andere verklaring voor, dat uiteindelijk mijn keuze op jou is gevallen om mijn Reikimaster te worden. Nogmaals dank daarvoor en ook dat ik het vervolg, de Reiki 2 inwijding, van jou mag krijgen.  
  Geert (Berghem)

Contact

Stuur een bericht naar

info@praktijkstillekracht.nl, ik neem zo snel mogelijk daarna contact met je op.
Reserveer nu